† Moldova

Ortodox

> MITING DE PROTEST LA SENAT contra Pasapoartelor Biometrice. Luni, 16 Martie, orele 14.00-18.00

Posted by ionutmoldova pe martie 11, 2009

Către:
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
În atenţia
Domnului Primar General Sorin Oprescu
Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice, prin preşedinte avocat Georgescu Cătălin, cu sediul in Str. Sg. Cara Anghel Nr. 9. Bl.C56, Sc. 1, ap. 38, Sector 6, Bucuresti, fax. 0318162186, vă aduce la cunoştiinţă că în ziua de luni, 16 martie 2009 intre orele 14.00 – 18.00 vom organiza în faţa Senatului României un miting de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Mitingul va avea loc în incinta parcării Palatului Parlamentului – în dreptul intrării în incinta Senatului României. Adunarea publică va beneficia de instalaţie de sonorizare iar participanţii vor purta bannere şi steaguri tricolore.
La adunare vor participa circa 500 de persoane.
Traseele de acces spre locul adunarii se vor face prin părţile de acces în curtea Senatului României. Dispersarea manifestantilor la incheierea mitingului va fi individuala şi în grupuri restrânse pe aceleaşi căi de acces.
Scopul adunarii publice îl constituie dezacordul faţă de eventualitatea adoptării în şedinţa de luni 16.03.2009 de către Senatul României, a Ordonanţei de Guvern privind introducerea cipurilor biometrice in documentele cetatenilor români.
Adunarea se va desfăşura in mod paşnic şi civilizat.
Din partea noastră sunt împuterniciţi să răspundă de măsurile de bună organizare a adunării 3 persoane, astfel încât aceasta să se desfăşoare în condiţii paşnice, civilizate şi să nu degenereze în acte de violenţă.
Personalul desemnat de noi să execute masuri de ordine pe parcursul desfaşurării adunării va purta banderole albe.
Persoana imputernicita sa semneze protocolul de organizare cu Comisia pentru adunari publice din cadrul Primariei Mun. Bucuresti: Rapcea Mihai, legitimat cu C.I. seria Rt. nr. 379402 (telefon 0727673376) si/sau Groza Petre legitimat cu C.I. seria RT nr. 049526 (telefon 0766340988).
Preşedinte
avocat Georgescu Cătălin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: