† Moldova

Ortodox

> Sinucidere curată: Agricultura mondială în mâinile G8

Posted by ionutmoldova pe aprilie 24, 2009

Masurile de sustinere a propriei agriculturi – deja dezvoltate – din tarile G8 distrug micii intreprinzatori la nivel global, dupa ce pana si propriile IMM-uri din sectorul agricol au cazut victima acestor strategii guvernamentale. Iar surplusul de productie din statele dezvoltate ajunge la preturi de dumping in tarile lumii a treia, unde taranilor le este imposibil sa isi ofere produsele indigene la preturi capabile sa concureze cu subventiile occidentale.
Acest sistem de interconexiuni comerciale nocive este exact ce nu are nevoie lumea noastra. Este parerea exprimata de mai multe organizatii, de la ONU pana la fiecare mic ONG din domeniu.

Deci practic sub masca combaterii foametei ei implementeaza un plan prin care corporatiile private vor prelua controlul total asupra producerii si distrubutiei hranei pe glob. Restul articolului pe Deutche Welle

Criminalizarea Fermelor Organice

In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.

Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi, atitea zile cite „crede” agentia ca ai incalcat legea.

De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto. Oameni in SUA se incurajeaza sa-si cumpere seminte nehibridizate heirloom) precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta.

Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare „moarta” fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni. Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09, vor distruge cca 2/3 dintre oameni.

Codex Alimentarius
Pentru cine nu stie inca ce este Codex Alimentarius, precizam ca este un cod de legi internationale (care vor intra in vigoare in decembrie 2009) prin care se cere ca sa se interzica toate vitaminele si aminoacizii esentiali sanatatii omului, sa fie declarate substante toxice si deci vor avea regimul otravurilor. Adica Vitamina C va fi considerata ca heroina sau cocaina, daca esti prins cu vitamine incalci legea si faci puscarie. Nutrientii naturali vor fi interzisi!!!

Urmariti cu atentie filmul urmator, este relevant:

VEZI  http://schimbarea.blogspot.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: