† Moldova

Ortodox

> Pandemia Panicii

Posted by ionutmoldova pe mai 15, 2009

Nu se mai aude nimic de gripa. Anual in SUA mor 30000 de persoane de la complicatii pe baza gripei normale. O socoteala mica ne-ar zice ca sunt peste 80 de persoane care mor zilnic si nu o numim epidemie, pandemie, sau cum vreti sa-i ziceti! In SUA au murit 3 persoane, in 3 saptamani si toate au avut complicatii pe baza altor boli, iar gripa porcina le-a rupt capu’ de tot. De unde vine sensul agitatiei si nevoia senzationalismului in situatia aceasta?

Cite sute de mii de cazurii mor zilnic in urma accidentelor rutiere? cite? Astea nu sunt panici? Terminati cu panicile acestea care vor sa distraga atentia de alte probleme economice si politice care se desfasoara in intreaga lume. Astea sunt panici si diversiuni ca lumea sa stea in casa si sa nu iasa pe strada la manifestatii si sa nu se gandeasca la stiri si realitati precum la Acordul secret cu FMI.

Bilderberg

Oricum exact acum Grupul Bilderberg s-a reunit la Atena (la hotelul Astir Palace) pentru a pune in ascuns soarta lumii. Cativa participanti (lista este tinuta secreta):
– Robert Zoellick, president World Bank
– Tim Geithner’s, U.S. Traesury Secretary
– Jo Ackermann, head of Deutsche Bank
– Jean-Claude Trichet, head of the European Central Bankiar MassMedia nu este invitata la aceasta intalnire megaintalnire unde nave militare si barci cu scafandri din trupele de elita se afla in apropiere de coasta, pregatiti sa intervina. Presa din capitala Greciei a relatat, de asemenea, ca grupul a cerut protectia a doua avioane de lupta F-16 si a unui elicopter al politiei locale.

Si acum ce se aude in lume despre Bilderberg :

VEZI: http://schimbarea.blogspot.com/

Lasă un comentariu